colectie_lego

Colectia de jucarii LEGO se mareste cu 60 de seturi noi!

By bogdan, august 3, 2015

Cele peste 60 noi jucarii LEGO care urmeaza a fi lansate la 1 august si care pot fi deja comandate din magazinele de specialitate, consolideaza criteriile pe care grupul se bazeaza la elaborarea fiecarui set: calitate, siguranta copiilor, imbogatirea imaginatiei, oferirea posibilitatilor nelimitate de constructie.

11 dintre tematicile de jucarii deja existente vor fi imbogatite cu noi seturi, care pun la incercare perspicacitatea si imaginatia copiilor inca de la cele mai fragede varste.

Incepem cu cele 9 seturi LEGO DUPLO noi, dedicate copiilor cu varste de 1,5 – 4 ani. Cu ajutorul lor puteti dezvolta inca de la cele mai fragede varste imaginatia micutului si inteligenta senzo-motorie, seturile avand tematici inalnite in viata de zi cu zi cum ar fi viata orasului, viata intr-o ferma, cuburi cu litere si numere. Caramizile viu colorate DUPLO sunt de 2 ori mai mari decat caramizile LEGO normale facandu-le usor de manuit acestea fiind imposibil de ingerat.

PUBLICITATE
Noutatile LEGO continua cu 3 seturi noi in categoria Juniors dedicata primilor constructori cu caramizi de mici dimensiuni. Ajutand copii cu varste de 4 ani+ sa cunoasa lumea constructiei creative LEGO, seturile Junoirs „Camion pentru reparatii rutiere”, „Casa Familiei” si „Ascunzisul lui Spider-Man” au carti de instructiuni simple pentru a facilita constructia.

Una dintre cele mai indragite si cu cele mai mari vanzari serii, LEGO Minecraft, se mareste cu 4 seturi noi:

„Temnita”
„Ascunzisul din zapada”
„Avanpostul din desert”
„Fortareata din Nether”

Caramida cu caramida, copilul poate crea propria lume Minecraft, departe de calculator, cu ajutorul pieselor LEGO. Jocul online Minecraft este lider mondial la vanzari, Grupul LEGO avand un parteneriat cu Microsoft pentru lansarea unor seturi sub aceasta marca.

lego-minecraft

12 noi seturi maresc tematicile dedicate fetitelor: LEGO Friends si LEGO Elves.

Noile seturi Friends deschid imaginatia fetitelor inspre a fi un star pop de succes, oferind ore intregi de amuzament si joc imaginativ cu corespondent in lumea reala, cum ar fi inregistrarea de melodii, karaoke sau relaxarea la un hotel luxos.

Seria LEGO Elves, prin cele 2 jucarii LEGO noi: „Sania Pegas a Airei” si „Castelul misterios din cer al Skyrei” deschid imaginatia catre o lume de poveste cu elfi, printese si zane, lume in care fetitele pot face magii si pot zbura cu ajutorul cailor inaripati.

lego-friends

Tematicile LEGO cu corespondent in serialele tv sau serii de filme de succes ca Ninjago sau Star Wars dispun si ele de 17 noi seturi. Oferind posibilitatea de a reitera aventurile prin care trec personajele, aceste seturi sunt foarte indragite de cei mici. Avand posibilitati nelimitate de constructie si de joc, copii se vor distra facand fiecare set si punand apoi in scena povestile incluse.

lego-ninjago

Acestea nu sunt toate surprizele LEGO lansate de la 1 august. Daca doresti sa vezi intreaga gama de jucarii LEGO lansate, o poti face accesand pagina urmatoare exclusiv noutatilor LEGO.

SURSA : ziare.com

Ti-a placut articolul ? LIKE !
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Opinii