ghiozdan_lego

Ghiozdanele si Penarele LEGO, noua alegere a copiilor

By bogdan, septembrie 8, 2015

In urma unui parteneriatului dintre Grupul LEGO si BBM Europe ( un producator de ghiozdane, rucsaci, genti si alte accesorii ) din 2015 a fost pusa la dispozitia copiilor si o gama variata de ghiozdane, penare, genti sport LEGO.

BBM Europe, o firma nemteasca care colaboreaza inclusiv cu CAT, Ellehammer si Marrell pe partea de producatie ghiozdane, genti de vioaj, penare, genti sport, a semnat un contract de exclusivitate si cu Grupul LEGO . Din contract au rezultat peste 50 modele de ghiozdane, penare, genti sport, rucsaci pentru excursie toate marca LEGO. Vorbim despre tematici diferite folosite cum ar fi LEGO Ninjago, Chima, Friends care sunt considerate de catre cei de la LEGO cele mai bine vandute serii din toate timpurile.

Respectand cu strictete nemteasca calitatea, siguranta pentru copii, ergonomia, rezistenta materialelor, greutatea produsului finit, majoritatea ghiozdanelor si penarelor LEGO au reusit sa obtina din partea expertilor de la laboratorul testare danez ForbrugerLaboratoriet nota 4.4 pe o scara de la 1 – 4.5 . Fiecare Ghiozdan LEGO a fost supus la nu mai putin de 20 teste pentru a putea obtine aceasta nota.

Dupa cum va asteptati numai 2 dintre magazinele LEGO din Romania ( Ligomi-jucarii.ro si Clevertoys ) , vand ghiozdane si penare LEGO. Dupa o mica analiza facuta de catre noi, cei de la Ligomi au preturi de vanzare mai mici la aceste ghiozdane si penare LEGO, ceea ce ne-a facut sa ii alegem atunci cand a trebui sa cumparam celui mic un ghiozdan LEGO Ninjago, cu imprimeu Kai pentru ca el este innebunit dupa Kai :) . Personal suntem multumiti de calitatea ghiozdanului, imprimeul si materialele fiind foarte calitative. Ghiozdanul Ninjago pe care l-am cumparat are si o geanta pentru zilele cu sport, destul de incapatoare pentru un trening si niste tenesi. Am facut aceasta alegere pentru ca, fata de ghiozdanele vazute prin magazine acesta parea foarte rezistent…speram doar, ca cel mic sa nu se plictiseasca de el, macar pana in clasa a 4-a .

lego-ninjago-freshmen-school-bag-kai-15282

Ti-a placut articolul ? LIKE !
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Opinii