gamestage_ronin_us_gb_950x300[1]

LEGO Ninjago – Shadow of Ronin

By LEGO Master, noiembrie 10, 2015

LEGO a lansat la 04.11 un nou joc Ninjago care va purta numele Shadow of Ronin. Avand la baza un nou erou pe nume Ronin, jocul se dovedeste a fi un succes dupa numarul deja mare de descarcari in prima saptamana.

Noul personaj Ronin, alaturi de armata sa de samurai ai intunericului, fura arma straveche „Obsidian Glaive” iar rolul jucatorilor este sa se alature luptatorii Ninja sa recupereze arma inainte ca Ronin sa provoace raul cel mare in lumea Ninjago.

Avand ca elemente principale explorarea taramurilor din Ninjago, balalia se desfasoara intocmai in locurile prezentate in serialul TV Master Of Spinjitsu, locatiile incluzand Templul de foc sau Insula Chen. Copii se pot distra in joc zburand, conducand vehicule , motociclete  sau chiar dragoni.

Jocul LEGO Ninjago Shadow of Ronin este disponibil momentan doar pe tabletele si telefoanele Apple, costa 5 dolari si poate fi descarcat de AICI

Din 3 decembrie va fi disponibil si pe dispozitivele cu Android.

screen640x640[1]screen640x640[1] screen640x640[1]

 

Ti-a placut articolul ? LIKE !
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Opinii