lego_minifigures_14

Minifigurine LEGO Monsters 71010

By bogdan, iulie 21, 2015

Urmatoarea serie de minifigurine LEGO care va fi lansata in luna septembrie va purta numele de Minifigurine LEGO Monsters . Intrebarea care este pe buzele tuturor odata cu aparitia imaginii cu cele 16 minifigurine este daca aceasta va fi seria 14 sau numai o serie tematica unica ?

Un utilizator Flickr, a lansat imaginea cu cele 16 figurine si a fost de ajuns ca toti fanii sa distribuie noua serie de minifigurine care urmeaza a fi lansata in septembrie. Desi pare o serie speciala pentru Halloween multi spun ca aceasta va fi seria cu numarul 14 cod 71010 pe care LEGO urmeaza sa o lanseze. Cele 16 minifigurine pe care le regasim in maginea de mai sus sunt : Banshee, Bigfoot, Crazy Witch, Fly Monster, Gargoyle, Horror Rocker, Lady Vampire, Mad Scientist, Man-Eating Plant, Skeleton Boy, Specter, Tiger Girl, Werewolf Lumberjack, Zombie Businessman, Zombie Cheerleader, Zombie Pirate Captain . Un lucru este cert de la 1 septembrie seria va fi disponibila la magazinele LEGO din intreaga tara.

Ti-a placut articolul ? LIKE !
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Opinii