nexo_knights_cadou

Vrei un LEGO Nexo Knights ? Primesti 2 !

By bogdan, februarie 8, 2016

LEGO Nexo Kights , este noua tematica lansata de LEGO la inceputul acestui an. Se pare ca au asteptari foarte mari din moment ce avem deja un desen animat care ruleaza pe CN si o aplicatie despre care va vom povesti mai jos.

Cavalerii LEGO Nexo sunt la mare cautare in aceasta perioada, mai ales ca nici nu a trecut o luna de cand au fost lansate primele 14 seturi. Oricine isi doreste sa se aventureze in lupta cu unul dintre eroi, dupa ce a vazut primul episod al desenului animat si oricine isi doreste sa obtina toate puterile si sa isi upgradeze colectia, in jocul LEGO® NEXO KNIGHTS™ Merlok 2.0 disponibil pe iOS si Android.

Jocul care a inregistrat deja peste 500.000 de instalari, se bucura de un real succes si a primit laude inclusiv din partea parintilor care sustin ca cei mici au o alternativa offline creativa la joc prin seturile pe care sunt nevoiti sa le construiasca si cu care trebuie sa se joace pentru a intelege pe deplin intreaga lume a cavalerilor NEXO.
Fiecare set LEGO Nexo Knights dispune de scuturi scanabile (cu telefonul/tableta) ce contin diferite puteri disponibile inclusiv in aceasta aplicatie. Practic cei de la LEGO au combinat seturile cu o aplicatie in care puterile si eroii sunt upgradati dupa ce jucatorii scaneaza scuturile cu diferite puteri din seturile LEGO Nexo.

Daca deja jocul vi l-am prezentat in linii mari, va mai vindem un pont legat de jucariile NEXO Knights. In perioada 05-29.02 la orice set NEXO Knights cumparat de aici, il primiti cadou pe Eroul Robin impreuna cu mini Fortrex-ul lui. Practic cu 44 ron ( pretul celui mai ieftin cavaler NEXO ) puteti avea deja 2 eroi. O oferta buna spunem noi, mai ales ca perioada de desfasurare este scurta !

Pe noi ne gasesti deja in NEXO Knights Merlok 2.0, te asteptam sa ni te alaturi !

Ti-a placut articolul ? LIKE !
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Opinii